Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından meyve yemek

Rüyada incir ağacından meyve yemek

Rüyada incir ağacından meyve yemek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek gördüyseniz:

  • Karar verme zorluğu yaşayan kişileri boş verip, ilerlemeye hazır kişilerle devam edin.

Rüyada incir ağacından meyve yemek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevilen birinin geleceğine yorulur.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, muradın yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir yemek şansın ve bahtın da açılacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacında incir yemek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek üstün başarılar alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir yemek verilen sözlerin tutulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, doğru yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, elinin de bolluk göreceğine, işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, geleceğin güzel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments