Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek güzel haberler alacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, birçok ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkıp inmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments