Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacında incir görmek

Rüyada incir ağacında incir görmek

Rüyada incir ağacında incir görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, bekar ise evleneceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada büyük incir ağacı görmek işsizin iş bulacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına yorulur.

Rüyada evde incir ağacı görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacında yılan görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağaç görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir koparmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan incir koparmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı yemek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı altında oturmak sağlıkla ilgili gelişmelere, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments