Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara incir ağacı görmek

Rüyada kara incir ağacı görmek

Rüyada kara incir ağacı görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada kara incir ağacı gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada kara incir ağacı görmek hayatının kolaylaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kara incir toplamak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara incir yemek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir yemek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir almak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah incir ağacı görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aşının da çoğalacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada incir ağacına tırmanmak çekilen zahmetin sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments