Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir toplamak

Rüyada incir ağacından incir toplamak

Rüyada incir ağacından incir toplamak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, rahatlığa ereceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak kazancının eksileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir toplamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments