Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacının altında uyumak

Rüyada incir ağacının altında uyumak

Rüyada incir ağacının altında uyumak hararetli olayların meydana geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, koltuğunun da yükseleceğine, idealist davranacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada incir ağacının altında uyumak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulur.

Rüyada incir ağacı altında oturmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, darlık içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacının altından geçmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada ağaç altında uyumak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın altında uyumak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağaç görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ağaçta incir toplamak güzellik ve hayır geleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments