Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, helal rızka sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işarettir.

Rüyada ağaçta incir yemek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, geri planda kalacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacından incir yemek sorunların teker teker çözüleceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, inancının zayıflayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments