Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir meyvesi görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada incir ağacının altında uyumak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yeşil incir ağacı görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments