Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, daha isabetli kararlar alacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Finansal kaynaklarınızı idareli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Rüyada incir ağacında incir yemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir yemek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, verdiği sözleri tutacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacından incir yemek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments