Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacı dikmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments