Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş incir ağacı görmek

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş incir ağacı gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş incir görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek yeni bir makama sahip olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ağacın kurumasını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments