Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince sigara içmek

Rüyada ince sigara içmek

Rüyada ince sigara içmek kazancın düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince sigara içmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ince sigara içmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet eder.

Rüyada ters sigara içmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı sigara içmek gururlandıracak işler yapacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun sigara içmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Rüyada naneli sigara içmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık sigara içmek rızkının kesileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments