Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle sigara içmek

Rüyada sevdiğinle sigara içmek

Rüyada sevdiğinle sigara içmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, talihin yüzlerine güleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek bir hastalığa maruz kalacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada gizlice sigara içmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Rüyada derste sigara içmek doğruluktan ayrılmayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada sigara sarıp içmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Rüyada iki sigara içmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sigara içmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalettir.

Rüyada ilk kez sigara içmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada efkarlı sigara içmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments