Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı sigara içmek

Rüyada tatlı sigara içmek

Rüyada tatlı sigara içmek çok güzel adımlar atılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Rüyada tatlı sigara içmek gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada tatlı sigara içmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada babanın yanında sigara içmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kurulu düzeni olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada ramazanda sigara içmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı sigara içmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle sigara içmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken sigara içmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada içki sigara içmek insan sevindireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments