Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imza atıldığını görmek

Rüyada imza atıldığını görmek

Rüyada imza atıldığını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hasret çekileceğine, iş öğreneceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada imza atıldığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada imza atıldığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada imza atmak mülkiyetinin de artacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada imza istemek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada evlilik imza atmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada başkasından imza almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada kendi imzanı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, işsiz kalmaya inanılır.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments