Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik imza atmak

Rüyada evlilik imza atmak

Rüyada evlilik imza atmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik imza atmak gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada evlilik imzası atmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evliliğe imza atmak ona emek vereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik imza atmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik için imza atmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah imzası atmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deftere imza atmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz deftere imza atmak küslüklerin biteceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bankada imza atmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments