Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından imza almak

Rüyada başkasından imza almak

Rüyada başkasından imza almak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dertlerin son bulacağına, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasından imza almak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada evliliğe imza atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere imza atmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bir kağıda imza atmak güzel günler için çalışılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada başkasının imza attığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işarettir.

Rüyada imzalı kağıt görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sözünde duracağına delalet eder.

Rüyada başkasından imza almak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işarettir.

Rüyada bankada imza atmak bunun şans olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada zorla imza atmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments