Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın imza attığını görmek

Rüyada başbakanın imza attığını görmek

Rüyada başbakanın imza attığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, mal ve para kazanılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın imza attığını gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan imza almak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının imza attığını görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin imza attığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda imza attığını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hayırlı bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada kalemle imza atmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments