Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imza istemek

Rüyada imza istemek

Rüyada imza istemek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada imza istemek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada imza istemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kişinin şifa bulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada imzali evrak görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok kötü günler göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kalemle imza atmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada iş için imza atmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Rüyada evlenmek için imza atmak kısa süreli karlar elde edileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işlerin düzgün gideceğine inanılır.

Rüyada atatürkün imzasını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments