Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi imzanı görmek

Rüyada kendi imzanı görmek

Rüyada kendi imzanı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işarettir.

Rüyada kendi imzanı gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada imza atıldığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalemle imza atmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yerine imza atmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birinden imza almak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kağıt imzalatmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada dilekçe imzalatmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments