Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin imzasını almak

Rüyada ünlü birinin imzasını almak

Rüyada ünlü birinin imzasını almak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, bahtın açılacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada ünlü birinden imza almak ferah bir döneme girileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüden imza almak çok iyi şeylere, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin imza almak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bankada imza atmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işarettir.

Rüyada imza atıldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı haberler duyacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada evlenmek için imza atmak en pahalı evlerde oturacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments