Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imza atmak

Rüyada imza atmak

Rüyada imza atmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalettir.

Rüyada imza atmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada zorla imza atmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, aksiliklerin yaşanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bankada imza atmak huzur içinde yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Rüyada evlilik imza atmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş için imza atmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deftere imza atmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kağıda imza atmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına inanılır.

Rüyada deftere imza atmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments