Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kez sigara içmek

Rüyada ilk kez sigara içmek

Rüyada ilk kez sigara içmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, başarı kazanılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada ilk kez sigara içmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulur.

Rüyada ilk kez araba sürmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerinin ters gideceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine tabir olunur.

Rüyada ilk kez adet olmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, para yatıracağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada ilk defa sigara içmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments