Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez düğün yapmak

Rüyada ikinci kez düğün yapmak

Rüyada ikinci kez düğün yapmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulur.

Rüyada ilk kez sigara içmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez adet olmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hak yiyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez araba sürmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments