Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez evlenmek

Rüyada ikinci kez evlenmek

Rüyada ikinci kez evlenmek evine huzur ve bereketin geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ikinci kez evlenmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek yarınlarına umutla bakacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek rütbe alacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments