Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, onlarla arasının açılacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada iki kez evlenmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ayrılanların kavuşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek hayata daha sıkı tutunacağına, dertlerinin sona ereceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ikinci kez evlenmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına inanılır.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, büyük bir yenilgi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments