Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişkiye girerken adet olmak

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, huzurunu yerine getireceğine, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada adet bezini yıkamak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının aktığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki adet yılan görmek başarılarının çoğalacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments