Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet bezini yıkamak

Rüyada adet bezini yıkamak

Rüyada adet bezini yıkamak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Rüyada adet bezini yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada adet bezini yıkamak borçların artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada adet bezi yıkamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, başarılarının katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adetli bez görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli adet bezi görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, işlerinin azalacağına, büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada adetli bezi görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet bezi görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulur.

Rüyada temiz adet bezi görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının adet bezini görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments