Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek bolluğa kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek huzurunun da yerine geleceğine, hasret gidereceğine, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek çok büyük borçlar alacağına, sorumluluk alacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı temizlemek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla adet kanı görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada adet kanı içmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kadının adet kanı görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysel

Merhaba rüyamda başkasının adet olduğunu ve üstüne bulaşmış olduğunu gördüm birde kendimin hamile olduğumu ve aldırmak istediğimi gördüm ve benim rüyalarımda hep tersine çıkar..