Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah adet kanı görmek

Rüyada siyah adet kanı görmek

Rüyada siyah adet kanı görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada siyah adet kanı gördüyseniz:

  • Amatör görünmenizi engelleyecek tüm bilgileri elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah adet kanı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada adet kanı yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalettir.

Rüyada adet kanı olmak hem de sevdiklerinin olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet kanı silmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada pembe adet kanı görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments