Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette adet kanı görmek

Rüyada tuvalette adet kanı görmek

Rüyada tuvalette adet kanı görmek şansın yüze güleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hileye, fesada bulaşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette adet kanı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada adet kanını silmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Rüyada pembe adet kanı görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı silmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, tatsızlık olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının adet kanı görmek variyet sahibi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Rüyada adet kanını temizlemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments