Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanının aktığını görmek

Rüyada adet kanının aktığını görmek

Rüyada adet kanının aktığını görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, karalar bağlayacağına, kazancının çok düşeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanının aktığını gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada adet kanının aktığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada adet kanını yıkamak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi adet kanını görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı yemek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin adet kanını görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok adet kanı görmek işinde aranan biri haline geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments