Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez gelinlik giymek

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Rüyada ilk kez adet olmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak zorluklarının biteceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments