Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kez gelinlik giymek

Rüyada iki kez gelinlik giymek

Rüyada iki kez gelinlik giymek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kez gelinlik giymek kendisini Allah yoluna adayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamet eder.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gün yüzü görmeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments