Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yönetici olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kararlar alacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada askere ikinci kez gitmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments