Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek güzel ve olumlu haberler alacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Rüyada iki kez evlenmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlenmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments