Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek tüm özlemini gidereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, iş sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet eder.

Rüyada iki kez evlenmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek inancını bir kenara atacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments