Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek işe başlanacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada iki kez evlenmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ikinci kez evlenmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments