Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane kol saati görmek

Rüyada iki tane kol saati görmek

Rüyada iki tane kol saati görmek kariyerinde atılım yapacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane kol saati gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada iki tane kol saati görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ondan şifa göreceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane saat görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalettir.

Rüyada kendi kol saatini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saat takmak esenliği bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kol saati satmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, işinde uzmanlaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments