Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati bulduğunu görmek

Rüyada kol saati bulduğunu görmek

Rüyada kol saati bulduğunu görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati bulduğunu gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada kol saat leri bulmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati bulmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada kol saati bulmak mal ve rızkın çoğalmasına, canının kıymetini bileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat bulmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde kol saati bulmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Rüyada bayan kol saati bulmak ibadetlerini de aksatmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulur.

Rüyada kol saat vermek kendisini işine veremeyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments