Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane saat görmek

Rüyada iki tane saat görmek

Rüyada iki tane saat görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada iki tane saat gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada iki tane kol saati görmek ondan şifa göreceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada iki tane saat görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kendinden iki tane görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane bebek emzirmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane inek görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada iki tane kuzu görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih tanelerini toplamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, problemlerinin çözüleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada iki tane kendinden görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments