Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beyaz araba görmek

Rüyada iki tane beyaz araba görmek

Rüyada iki tane beyaz araba görmek işlerinden de geri kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Rüyada iki tane beyaz araba gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada iki tane beyaz araba görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane araba görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada iki tane araba almak kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane araba görmek başarılarının düşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beyaz at görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments