Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada üç tane güvercin görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iki tane güvercin görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz köpek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalet eder.

Rüyada iki tane beyaz araba görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments