Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay doğmak

Rüyada ay doğmak

Rüyada ay doğmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kurtuluşu yakalayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay doğmak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada ay doğmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerinde kara geçeceğine işarettir.

Rüyada ay doğduğunu görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yeniden doğduğunu görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir kardeşinin doğduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet eder.

Rüyada doğduğun yere gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada tekrar doğmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments