Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki silah görmek

Rüyada iki silah görmek

Rüyada iki silah görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki silah gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine inanılır.

Rüyada silah saklamak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işarettir.

Rüyada camide silah görmek yetkili bir göreve atanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok mutlu olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulmamak zafer elde edeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Rüyada birinden silah almak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, doğru karar veremeyeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments