Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden silah almak

Rüyada birinden silah almak

Rüyada birinden silah almak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, parasız kalacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada birinden silah almak gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Rüyada silahlı çatışma yapmak dönülmez yollara gireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işarettir.

Rüyada silahlı ordu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulur.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı savaş görmek yatırımların heba olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işarettir.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada eli silahlı asker görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments