Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmamak

Rüyada silahla vurulmamak

Rüyada silahla vurulmamak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, küslükleri gidereceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, gelirinin azalacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulanı görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments