Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide silah görmek

Rüyada camide silah görmek

Rüyada camide silah görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide silah gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada camide silah görmek günden güne kazancının artacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Rüyada camide girmek üzüleceğine ve kırılacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Rüyada eski bir camide namaz kılmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına yorulur.

Rüyada camide ayakkabı yıkamak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide gelin görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada camide bayramlaşmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada camide tırnak kesmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına yorulur.

Rüyada camide yüzünü yıkamak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments