Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki sigara içmek

Rüyada iki sigara içmek

Rüyada iki sigara içmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Rüyada iki sigara içmek gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada işyerinde sigara içmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sürekli sigara içmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti içmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigaraya içmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına işarettir.

Rüyada iki tane sigara içmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ömür boyu süreceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada kırık sigara içmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sigara içmek karlı işler yapacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments