Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki horoz görmek

Rüyada iki horoz görmek

Rüyada iki horoz görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki horoz gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada horoz ve tavuk görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kulluk derecesinin artmasına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulur.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek yaşamdan istediklerini alacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş horoz görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, emellere ulaşılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada horozla dövüşmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz pişirmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk horoz görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada horozun öttüğünü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments